• +420 608 330 123 (ügyfélszolgálat, 7-15:30)
  • +420 739 054 455 (nyomtatás és hímzés)
  • info@joholmik.hu

Kategóriák


Szállítási költség

Baťa Industrials® munkacipők

Bata Industrials® a világ legnagyobb cipőgyártó társaságának, a Bata Shoe Organization, holland leányvállalata, mely a mai napig viseli cseh alapítói nevét. A Bata Industrials® munkavédelmi cipők gyártására specializálódik, melyek védik viselőjük egészségét és biztosítja a kényelmes viselést. Magas minőségű és hitelesített termékekről van szó.

Az automatizált chip technológiának köszönhetően a Bata Industrials® gyorsabb, jobb minőségű és rugalmasabb gyártást, valamint rugalmasabb készletfeltöltést biztosít. A vállalat csúcstechnológiájú gyártása ötvözi a legmodernebb anyagokat, a fejlett technológiákat és és a legújabb biomechanikát.

A márka célja az anatómiailag optimális lábbeli kifejlesztése, amely tükrözi az európai piac igényeit, és megfelel az ügyfelek lehető legszélesebb körének. A vállalat saját kutató laboratóriumba és a gyakorlatban igényes tesztelésbe fektet be. A SATRA vezető kutatási és technológiai központjával való együttműködés kiváló minőséget eredményez a legmagasabb szintű ortopédiai szabványokban. Minden cipő az EN ISO 20345: 2011 európai szabvány szerintt tanúsítvánnyal rendelkezik.

Ebbe a kategóriában sajnos nem található termék